Dit zijn must have tassen voor op vakantie

Ga je binnenkort lekker even op vakantie, dan is een goede tas onmisbaar. Vooral wanneer je met het vliegtuig gaat en vervolgens 2 uur rond moet lopen op het vliegveld, is het maar wat fijn dat je alle waardevolle spullen en ook praktische dingen in je rugzak kunt stoppen en dus niet mee in je handen hoeft te slepen. Daarbij komt ook dat je wat extra ruimte hebt voor bijvoorbeeld een paar schoenen, aangezien je naast je normale koffer, ook een rug- of handtas mag meenemen in het vliegtuig.

Natuurlijk biedt een tas niet alleen uitkomst op het vliegveld, maar zijn er ook tal van tassen die handig zijn voor tijdens de vakantie. Wat dacht je van een strandtas of een klein tasje voor je telefoon? Omdat er ontzettend veel tassen zijn die handig zijn voor tijdens je vakantie, hebben we er 3 voor je uitgepikt.

Schoudertas

Naast een rugtas is een schoudertas de perfecte tas om mee te nemen op vakantie. Doordat je deze tas over je schouder draagt, heb je beide handen vrij en heb je ook alles direct binnen handbereik. Deze tassen zijn niet alleen voor op het vliegveld, zodat je direct bij je vliegtickets kunt, maar ook wanneer je een wandeling aan het maken bent tijdens je vakantie en je hebt zin om een slokje te drinken of wat te eten. Let er alleen wel op dat je kiest voor een kwalitatief hoogwaardige tas, aangezien de schouderbanden van deze tassen beter gevoerd zijn en ook de indeling een stuk praktischer is. Koop een leren dames of heren schoudertas online of in de winkel, zodat je de tas gedurende een langere tijd kunt dragen, zonder dat je last krijgt van je nek of schouders.

 

Lees ook dit artikel: Ken jij de Oranjeroute al?

 

Tasje voor je telefoon

Je kent het wel, je ligt heerlijk op het strand en rond de klok van 12.00 begin je langzaam trek te krijgen in iets te eten. Tijd om te gaan lunchen dus. Omdat je er niet op zit te wachten om alle spullen te moeten meenemen, is het handig een klein tasje voor je telefoon en andere waardevolle spullen te kopen, zodat je deze gemakkelijk om je nek of heupen mee kunt nemen. Niet alleen ideaal voor naar het strand, maar ook voor wanneer je even snel een stadje in wilt lopen. Zo hoef je als vrouw niet een hele handtas mee te slepen en staan deze tasjes ook nog eens ontzettend leuk. Vooral wanneer je op vakantie gaat, zijn er allerlei leuke soorten verkrijgbaar, die helemaal matchen bij je outfit.

 

 

Strandtassen

Strandtassen zijn tassen waar we lang niet altijd aan denken. De meesten van ons nemen namelijk alles in één tas mee, iets wat absoluut niet handig is als je het ons vraagt. Vooral niet wanneer je regelmatig naar het strand gaat. Het voordeel van een strandtas is dat je niet bang hoeft te zijn dat je tas van de binnenkant nat wordt en ook het zand klop je er gemakkelijk uit. Neem je je handdoeken en andere toebehoren in een normale tas mee, dan is de kans aanwezig dat deze tas beschadigd raakt door het zeewater en zand. Let er wel op dat je de strandtas alleen gebruikt voor bijvoorbeeld de handdoeken en wat tijdschriften en je in het geval van je telefoon en andere waardevolle spullen een ander tasje meeneemt, die je overigens prima in je strandtas kunt doen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.