Het Rosengartenmassief is een wandelwalhalla in de Dolomieten

Het Rosengartenmassief staat op de UNESCO World Heritage-lijst vanwege haar ongekende landschappelijke schoonheid. Het is een van de mooiste wandelgebieden ter wereld. Niets is mooier dan vanuit Hotel Cyprianerhof dit gebied te verkennen. Het vijfsterrenresort staat bekend om zijn ervaren berggidsen die het gebied van haver tot gort kennen. Daarnaast geniet je in dit hotel volop van de voortreffelijke seizoenskeuken en de uitgebreide spa & wellness.

Vereniging van Wanderhotels

Hotel Cyprianerhof is aangesloten bij de Vereniging van Wanderhotels en biedt een breed scala aan wandelroutes voor actieve en avontuurlijke vakantiegangers. Berg- en wandelgidsen begeleiden je dagelijks in de bergwereld van de Catinaccio/Rosengarten en het Sciliar/Schlern-gebied. Liefhebbers kunnen daarnaast ook mountainbiken, bergklimmen en golfen: als je houdt van de combinatie inspanning en ontspanning ben je hier helemaal thuis.

 

 

In het ultramoderne hotel kom je maximaal tot rust. Het heeft een grote zwemvijver waar je ’s zomers heerlijk tussen de bergen zwemt. Het 2400 vierkante meter grote wellnessresort heeft veel bijzondere sauna’s en relaxruimtes. Zo is er een sauna van glas met 360° panorama over de bergen. De Argilla-sauna heeft een 100% ecologische cocon van klei met in het midden een ronde kachel. Dankzij deze constructie geeft de kleisauna een intense, natuurlijke infraroodstraling bij een temperatuur van circa 95 °C.

 

 

Het binnen- en buitenzwembad is gevuld met kristalhelder bronwater uit de bergen. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de Rosengarten. In de Similde Spa geniet je van ontspannende massages en beautybehandelingen. De hotelkamers zijn voorzien van alle luxe en uitgevoerd in lokale houtsoorten.

 

De leukste hotspots in Italië in een gratis reisgids

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

’s Avonds worden in het sfeervolle restaurant seizoensgebonden, regionale gerechten geserveerd door het nieuwe keukenteam Quattro. Vier chefs, Monika, Marion, Allessandro & Alessandro, runnen de keuken, vandaar de naam. Zij creëren nieuwe interpretaties van recepten uit de Zuid-Tiroolse en Italiaanse cultuur. Om de kwaliteit te waarborgen en te weten waar de producten vandaan komen werken ze samen met lokale boeren en maken ze alles zelf: lokaal, vers, gezond en ongelooflijk lekker.

Cyprianerhof, The Damian family. Via S. Cipriano 69 / 39050 Tires al Catinaccio / South Tyrol / Italy

 

 

 

 

 

Comments are closed.