Skiën tot midden april in het Ahrntal

Het AMONTI & LUNARIS Wellnessresort***** verwelkomt zonneskiërs en genieters tot midden april om het einde van de winter op zijn mooist te beleven. Met een hoogte van meer dan 2.500 meter is Skiworld Ahrntal een van de hoogstgelegen en sneeuwzekerste skigebieden, en het verwent wintersporters met een breed scala aan pistes. AMONTI & LUNARIS is het enige hotel in het Ahrntal dat direct aan het dalstation van de Skiworld ligt en waar je dus kunt skiën van aan het hotel.

De pistes en bergtoppen baden in glinsterend wit, 83 drieduizenders omlijsten het exclusieve wellnessresort. AMONTI & LUNARIS garandeert wellness en genot op het hoogste niveau. Of je nu een skiër bent of niet: diep ademhalen en je ontspannen, je laten verwennen en het leven van alledag achter je laten, daar profiteer je altijd van. Het vijfsterren-wellnessresort omringt zijn gasten met expressieve architectuur en innovatief design.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

De draaischijf van de prachtige wellnesszone is de spa-lodge op de bovenste verdieping met meer dan 6.000 m² feelgood-oppervlak, exclusief voor volwassenen. Rustruimten met panoramisch uitzicht en zonneterrassen grenzen aan sauna’s en zwembaden, de Living Room en het stoombad, de Sunset Sky Pool en de Sky Bar. Hoog boven alles verheven, in de meer dan 1.000 m2 grote Sky Garden op het dak, geniet je van de rust. Hemelse cabana’s en romantische alpenden-tipi’s nodigen je uit voor het summum van ontspanning op een vorstelijke hoogte. Vlij je neer op de exclusieve ligstoelen, droom tijdens je me‑time weg bij een fascinerend bergpanorama en geniet van een uitzicht van 360 graden over de bergwereld van het Ahrntal.

 

 

In het AMONTI & LUNARIS wellnessresort weten ze als geen ander hoe je oogstrelend design en ultramodern hotelcomfort combineert met de veelzijdige behoeften van ouders en kinderen. De services voor gezinnen spreken boekdelen: kinderopvang vanaf twee jaar, Mini Club en Junior Club en gezinswellness in het “buitenaardse” universum van de “Blue Planet”. De kracht van dit wellnessresort schuilt in zijn ruime opzet. Er is veel plaats voor wellness, maar daarnaast zijn er ook plekken om je terug te trekken en open ruimten, zodat je onbekommerd van je vakantie geniet.

 

 

 

 

 

Comments are closed.