Vlieg deze zomer rechtstreeks van Rotterdam en Frankfurt naar Savonlinna

Goed nieuws voor reizigers die vakantie willen vieren in Savonlinna in Finland In totaal zijn er 7 vluchten van Centraal-Europa naar Savonlinna bevestigd voor de zomer van 2023.

Voigt Travel, de grootste organisator van Nordic vakantiereizen in Nederland, start in juni 2023 met de eerste driehoeksvluchten tussen Rotterdam – Savonlinna – Rovaniemi. De vluchten worden op 7, 14 en 21e.

 

 

Eurowings Discover, dat behoort tot de Lufthansa Group, en de Duitse touroperator Zonista, gespecialiseerd in Noordse reizen, starten in augustus met chartervluchten tussen Frankfurt en Savonlinna. De vluchten worden vanaf 17 augustus gevlogen met een vliegtuig met 180 zitplaatsen en er zullen in totaal 4 vluchten zijn.

 

 

Samenwerking met Voigt Travel en Zonista opent nieuwe kansen voor de ontwikkeling van internationaal toerisme in het Saimaameergebied. In minder dan drie uur bereiken reizigers het unieke Saimaameer en zijn talrijke mogelijkheden voor buitenactiviteiten en excursies. In de toekomst is het doel om het aantal rechtstreekse vluchten naar Savonlinna aanzienlijk te verhogen.

Savonlinna-Helsinki-Savonlinna vluchten

Op andere momenten is het gemakkelijk om via de Finse hoofdstad Helsinki naar Savonlinna te komen. Er zijn vluchten tussen de 2 steden op weekdagen, de vliegtijd is slechts 1 uur.

 

 

 

 

 

Comments are closed.