MarketHub Europe ontvangt meer dan 400 toerisme professionals

Europa’s toonaangevende namen op het gebied van reizen en toerisme komen deze week samen in Amsterdam voor de MarketHub Europe. Het evenement, georganiseerd door Hotelbeds, combineert een conferentie en een beurs in nhow Amsterdam RAI.

Dit is de eerste keer dat Hotelbeds haar flagship event naar Nederland haalt. Er worden meer dan 400 lokale en internationale leidinggevenden verwacht om enkele van de grootste namen op het gebied van toerisme en technologie te horen spreken. Dit zijn onder meer NH Hotels (onderdeel van Minor), easyJet holidays, Google, Telefonica en The World Travel and Tourism Council.

“We zijn heel blij dat de MarketHub voor het eerst sinds 2019 terug is in deze bruisende stad Amsterdam, waar we zo hartelijk zijn ontvangen”, zegt Carlos Muñoz Capllonch, Chief Commercial Officer bij Hotelbeds. “Ons thema voor dit jaar is ‘Where Next?’ en ik weet zeker dat we een verhelderende en levendige discussie zullen hebben, gericht op de reiziger van morgen en wat zij verwachten dat de industrie te bieden heeft.”

 

 

Het conferentieprogramma zal een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder; hoe reizen een positieve kracht kan worden; de kracht van persoonlijke service; hoe innovatie en technologie reizen kunnen vormgeven; en het ontstaan van disruptie. Andere sprekers zijn onder meer Morgan Stanley, Experience Kissimmee, de Global Sustainable Tourism Council, Discover Puerto Rico, Rixos Hotels, de Clermont Hotel Group en Accor Hotels.

 

 

MarketHub Europe is een evenement op uitnodiging dat wordt bijgewoond door de belangrijkste Hotelbeds-partners uit alle belangrijke bronmarkten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

 

 

 

 

Comments are closed.