Kasteelse klanken op kasteel Hernen in de kerstvakantie

Bezoekers kunnen terug naar de Middeleeuwen op kasteel Hernen in de kerstvakantie! Van 27 december 2022 t/m 5 januari 2023 komt de omgrachte Middeleeuwse burcht nog meer tot leven dankzij ‘Kasteelse Klanken’. In het sfeervolle, authentieke kasteel kunnen bezoekers zich door geluiden en muziek laten meevoeren naar de Middeleeuwen.

Zo zijn er tafelgeluiden te horen in de ridderzaal, geluiden alsof er gekookt wordt in de oude keuken, maar ook van ridders die aan het zwaardvechten zijn boven bij de weergang! Muzikanten in historische kleding, zullen de bezoekers laten genieten van authentieke Middeleeuwse muziek.

Kinderen kunnen met hun (groot)ouders de route met de pratende lantaarn lopen en de show starten over de verdwenen toren van kasteel Hernen, vol licht- en geluidseffecten! Kasteel Hernen is bekend om haar authentieke uiterlijk en de unieke overdekte weergangen. Zo komt ook de bezoeker die geïnteresseerd is in historie, meer te weten over de geschiedenis van het kasteel.

 

 

  • Locatie: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, Hernen bij Nijmegen
  • Datum: dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december 2022 dinsdag 3, woensdag 4, donderdag 5 januari 2023
  • Tijd: van 12.00 tot 16.00 uur
  • Kosten: Volwassenen € 11,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs en Museumkaarthouders gratis op vertoon fysieke pas
  • Reserveren: www.glk.nl/hernen

 

 

 

 

 

Comments are closed.