Bezoek de kerstmarkten in Düsseldorf

Düsseldorf komt in de kerststemming. De lucht is gevuld met de geur van geroosterde amandelen en warme glühwein. Veel bezoekers komen al jaren naar Düsseldorf om cadeaus voor hun dierbaren te kopen en de 6 kerstmarkten te bezoeken.

Want hier is alles maar één mok glühwein verwijderd. Onze prachtige kerstwereld is veel meer dan alleen een kerstmarkt. We hebben een line-up van markten, allemaal met verschillende thema’s. Wanneer u door de markten slentert, zult u keer op keer versteld staan ​​van de fantasierijke ontwerpen van de hutten en de enorme verscheidenheid aan goederen die worden aangeboden.


In het hart van de Altstadt (oude stad) met Marktstraße en Flinger Straße – een feestelijke verbinding tussen de Handwerker (Artisan) Market en de Engelchen (Little Angels) Market. De kerstmarkthutten op de Altstadt-markt zijn gemodelleerd naar de oude burgerhuizen van Düsseldorf.

 

 

Recht tegenover het Düsseldorf Rathaus (stadhuis). U vindt de Handwerker-markt op de Marktplatz, aan de voet van het ruiterstandbeeld van keurvorst Jan Wellem, met zijn hutten en kiosken waarvan de kleuren en ontwerpen zijn gemodelleerd naar die van het bakstenen Rathaus in renaissancestijl (stadhuis).

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Schadow Market ligt in een van de belangrijkste winkelstraten van Düsseldorf, vlakbij het theater Schauspielhaus. Je vindt er vrijwel alles en voor elk budget wat wils. Terwijl je langs de feestelijk versierde hutten loopt, vind je ook tal van andere winkels die zowat elke wens zullen vervullen. Kerstmarkt en winkelstraat gaan hier een symbiose aan. Het beste van alles: deze straat is vrij ruim, dus je hebt genoeg ruimte en kunt in alle rust winkelen.

Lees meer over de Kerstmarkt Dusseldorf.

 

 

 

 

 

Comments are closed.