Galerie Herenstraat 27 in Rhenen is weer open

Sinds een paar weken kun je weer de galerie bezoeken in Rhenen. In de galerie is werk van lokale kunstenaars te bekijken en te koop. Initiatiefnemers Baumann en Baumann hebben dit keer 7 verschillende lokale kunstenaars verzameld om hun werk te laten zien.

Elke zaterdag open

De galerie is open op zaterdagen van 11.00 – 17.00 uur. “Met de feestdagen die weer voor de deur staan, willen we het werk van lokale kunstenaars onder de aandacht brengen bij de mensen. Een kunstwerk als cadeau geven is natuurlijk prachtig. Er zijn voor verschillende budgetten kunstwerken te koop,” zegt Erik Baumann, kunstenaar en een van de initiatiefnemers.

“We hebben weer heel veel verschillende soorten kunst en materialen. Leuk dat zoveel exposanten enthousiast zijn!” geeft Erik aan. De kunstenaars die dit keer deelnemen aan dit initiatief zijn: Sonja Kemp, Harriët Janssen, Anika Eelman, Josje Booms, Mascha Bossuyt, Yvonne Hoogstraaten en natuurlijk Baumann en Baumann zelf.

 

 

De galerie sluit haar deuren weer op 18 december 2022. Iedere week staan de kunstenaars zelf in de galerie. Steeds in wisselende samenstelling. “Dan kun je ook vragen stellen aan de kunstenaars.” Een bezoekje brengen aan de galerie is zeker de moeite waard. En dat kan iedere zaterdag van 11.00 – 17.00 uur aan de Herenstraat 27 te Rhenen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.