Wandelschoen in de nieuwste herfstkleuren

Met de nieuwe Boston Mid wandel je soepel en dynamisch door bos, heide en heuvelland. De dameswandelschoen is verkrijgbaar in de nieuwste herfstkleuren Red, Grass, Grey, Blue en Burgundy. Function meets fashion is de trend, speciaal voor vrouwen die houden van wandelen, kleur en natuur.

Gelukkig mogen wandelschoenen van vooruitstrevende kwaliteit ook stijlvol zijn. De Boston Mid is de kleurrijkste schoen uit de nieuwe collectie van Grisport. Het Spo-Tex membraan zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is. De nieuwe Vibram Evolution zool biedt extra grip op bospaden, gravel en verharde ondergrond, zowel bij regen als zonneschijn.

Wandeltip: Neem aan het begin van je tocht even de tijd voor rek- en strekoefeningen. Bouw vervolgens je wandeltempo de eerste vijf minuten langzaam op. Zo verbeter je de doorbloeding van je spieren en loop je gemakkelijker en lichter.

Stevigheid, steun en comfort

De extra dempende tussenzool van de Boston Mid maakt het lopen erg comfortabel. Dankzij de polstering rond de enkel en onder de tong zijn de schoenen op de juiste plaatsen zacht en soepel. Het bovenwerk van nubuck kwaliteitsleer is stevig en geeft je voet rondom veel steun. Door de toplaag met antislipstructuur schuift de sok niet in de schoen en blijft de schoen extra goed om de voet zitten.

De herenvariant van deze wandelschoen is de Grisport Austin Mid, een schoen met dezelfde eigenschappen en prijs als de Boston Mid. De Austin Mid is verkrijgbaar in de kleuren Caffe en Anthracite.

Informatie

De Grisport Boston Mid dameswandelschoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops in de nieuwste herfstkleuren Red, Grass, Grey, Blue en Burgundy. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.