Dit bedrijf zoekt een achtbaantester

De website Uitmetkorting heeft onlangs een opmerkelijke vacature geplaatst. In deze vacature is het bedrijf op zoek naar een “Achtbaantester”. De persoon in kwestie levert de kortingwebsite nuttige informatie voor (nieuwe) pretparkbezoekers.


In ruil hiervoor ontvangt de “Achtbaantester” twee entreekaarten voor alle grote pretparken in Nederland. Op moment van schrijven zijn er al honderden sollicitaties op de vacature die vooral binnen zijn gekomen omdat deze post op Facebook viraal ging.

Wie dacht dat werken in de zomer altijd vervelend, warm en lang moet zijn, heeft het mis. Via de website Uitmetkorting.nl is het mogelijk om te solliciteren op de vacature “Achtbaantester”. Als “Achtbaantester” is het kritisch beoordelen en het zorgvuldig evalueren van alles in en om een achtbaan een must. Wie nog beschikbaar is deze zomer en niet te bang is voor een beetje avontuur, is bij deze vacature aan het juiste adres.

 

 

Het testen van achtbanen klinkt in eerste instantie natuurlijk erg gaaf en eenvoudig, maar in de praktijk zal dit misschien best even tegenvallen, waarschuwt Uitmetkorting. Het gaat in de zomer van 2022 namelijk niet over het testen van twee of drie achtbanen, maar over het testen van alle achtbanen in de parken Efteling, Walibi Holland, Drievliet, Hellendoorn, Toverland, Slagharen en Duinrell. Uitmetkorting benadrukt dat een ‘goede maag en een niet al te stevig ontbijt’ echte vereisten zijn. Ook wordt de nadruk op een ‘thrillseeker’ en een ‘achtbaanfreak’ gelegd in de vacature.

De toegevoegde waarde van een Achtbaantester

Vacatures als deze lijken op het eerste gezicht misschien wat te mooi om waar te zijn. Gelukkig is dit niet het geval. Een “Achtbaantester” kan de kortingswebsite voorzien van nuttige informatie voor klanten. Op deze manier wordt er een win-winsituatie gecreëerd. Toekomstige klanten bij Uitmetkorting kunnen de objectieve blik van de “Achtbaantester” gebruiken om een weloverwogen keuze te maken.

De specifieke werkzaamheden

Wie dacht dat het genieten van een ritje in een achtbaan en het schreeuwen van de longen uit het lijf het enige was, heeft het mis. Als officiële “Achtbaantester” is het namelijk een must dat er op veel meer gelet wordt dan dat. Zo spelen zaken als wachttijden, de aankleding, de toegankelijkheid voor invaliden en overige voorzieningen ook een grote rol. Niet voor niets heeft Uitmetkorting het over een ‘unieke, maar intensieve baan’.

Hoe kan je solliciteren als Achtbaantester?

Tot op heden is de functie voor “Achtbaantester” nog niet gevuld. Lijkt het jou dus leuk om je deze zomer bezig te houden met het testen van de beste achtbanen van Nederland? Check dan de site

 

 

 

 

 

Comments are closed.