Opnieuw vrijdag en zaterdag nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne

Naar aanleiding van de voorspelde hittegolf en door de grote vraag houdt het waterpark Plopsaqua De Panne deze vrijdag en zaterdag opnieuw haar deuren tot middernacht open voor een verfrissende duik.


De eerste hittegolf van het jaar is een feit. Nog tot en met zondag overstijgen de temperaturen vlotjes de grens van 30 graden. Daarop beslist het waterpark Plopsaqua De Panne om op vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden.

De vorige edities van het nachtzwemmen waren een schot in de roos. “Veel bezoekers die de eerste editie erbij waren, zakten ook af naar volgende edities van het nachtzwemmen. Het concept slaat dus enorm aan. Mensen die er de vorige keren niet konden bij zijn, krijgen nu vrijdag of zaterdag de kans om te genieten van de exclusieve laatavondopeningen.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerhof.

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Iedereen aan kindertarief vanaf 20 uur

Bezoekers die vrijdag- of zaterdagavond naar Plopsaqua De Panne komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online aangekocht worden.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.