Koop een Odysseegids voor 1 augustus tegen de oude prijs

Sinds 2012 heeft Odyssee een vast stramien gehanteerd voor de prijsstelling van de reisgidsen. Tien jaar lang hebben wij de verkoopprijzen van onze gidsen dus niet verhoogd. Maar dat is niet langer vol te houden.

Alles is duurder geworden: drukken, binden, verzenden, de dienstverlening van het Centraal Boekhuis. Wij ontkomen er niet aan om vanaf 1 augustus de prijzen van onze gidsen met ca. 10%-15% te verhogen.

Oude lage prijs

Tot 1 augustus kun je nog een gids tegen de oude prijs kopen. Zie de lijst hieronder. Wie de gids rechtstreeks bij onze webwinkel koopt betaalt tot 1 augustus geen verzendkosten.

 

 

Odyssee Reisgidsen zijn via een muisklik op de titel rechtstreeks te bestellen bij de Odysseewinkel. Ze zijn ook verkrijgbaar bij de plaatselijke (Reis)boekhandel, webwinkels van boekhandels, Bol.com en Amazon. De gidsen zijn ook verkrijgbaar als E-Book.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.