Citymarketing Tilburg lanceert de eerste fysieke Tilburgse Bucketlist

Citymarketing Tilburg lanceert eind juli de allereerste fysieke Tilburgse Bucketlist onder het platform Center of Tilburg. Het doel van de bucketlist is om de veelzijdigheid, het aanbod en het karakter van de stad uit te lichten.

Bewoners en bezoekers worden uitgedaagd de 100 must see’s en must do’s van de bucketlist af te strepen. Veel van deze opdrachten zijn tradities en gebruiken die diepgeworteld zijn in het Tilburgse DNA van de bewoners van de stad. Het eerste exemplaar zal worden gepresenteerd op 21 juli aan Olivier Jaspers bij Ollie’s Brandstore.

Vanaf 21 juli

De bucketlists die in productie zijn genomen zijn verkrijgbaar via deelnemende ondernemingen die in de bucketlist voorkomen. Particulieren kopers verkrijgen de bucketlists via de Tilburgse verkopers of de website van Center of Tilburg of Charlie Bucket. De bucketlists zijn vanaf 21 juli verkrijgbaar. De bucketlists vormen voor ondernemers een nieuwe kans om klanten en bezoekers naar de verkooplocaties te lokken. Zo fungeren de bucketlists als extra promotietool voor de stad Tilburg, het centrum en de locaties in kwestie.

 

Lees ook dit artikel: 4x vakantievieren in Tilburg

 

Citymarketing Tilburg beheert meerdere platforms zoals Ticket to Tilburg, Student in Tilburg, Make it in Tilburg en Center of Tilburg.

 

 

 

 

 

Comments are closed.