Kom jij naar het Think Outside The Tent-Event?

Er komt weer een editie van het Think Outside The Tent-Event. De komede editie wordt extra feestelijk omdat Bas Buitensport 30 jaar bestaat. Heb jij zin om een nachtje zonder tent in het bos in de buurt van Wageningen te slapen? Sluit gezellig aan in het weekend van 24/25 september!

 

Slapen onder de sterren

Tijdens ons verblijf in het bos slapen we onder een tarp in een hangmat of, voor de zijslapers onder ons, in een bivakzak. Uiteraard kan een comfortabel stretcher bedje ook, alles is mogelijk zolang je maar buiten ”de tent” denkt.

 

 

Het Think Outside The Tent-Event start op zaterdag 24 september om 11.00 uur. We verzamelen bij station Lunteren. Vanaf hier wandelen we circa 10 kilometer richting de kampeerlocatie vlakbij het Middelpunt van Nederland. Je kunt met je gehele bepakking lopen of je bepakking door onze bezorgservice naar het terrein laten brengen. Op een prachtig bosrijk terrein richten we onze slaapplekken in.

 

 

Daarna worden we bij het kampvuur ontvangen door lepelsnijders Martijn de Vries en Sander Eggen die een workshop houten lepel snijden geven. Met een beetje geluk kun je met jouw eigen gemaakte lepel je avondeten eten!

In de avond genieten we van het kampvuur, lekker eten en elkaars gezelschap. Zondagochtend na het ontbijt wandelen we via een andere (iets kortere) route terug naar station Lunteren. Daar zullen we rond de klok van 14.00 uur het kampeerfeest gezamenlijk afsluiten.

De kosten voor dit event bedragen 75 euro per persoon inclusief overnachting, eten, drinken en gereedschap/hout voor het lepel snijden. Een onderkomen voor de nacht heb je natuurlijk ook nodig. Deze kun je zelf meenemen maar kun je ook huren bij Bas Buitensport (Tarp/hangmat/klamboe (20,-).

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.