Slagharen presenteert nieuwe circusshow met internationale artiesten, wasberen en boeven

Attractie- en Vakantiepark Slagharen pakt deze zomer groots uit met gloednieuwe theatervoorstelling. In het American Circus Theater is van woensdag 13 juli tot en met zondag 28 augustus meerdere keren per dag de Western Circus Show te zien. Internationale circusartiesten krijgen daarin gezelschap van Sheriff Sam en publiekslievelingen Randy & Rosie, de mascottes van Slagharen. Ondertussen ligt voor de twee wasberen het gevaar op de loer, want boevenbende Red Bandits is ook gesignaleerd.

Prominente rol

Het is voor het eerst dat Randy & Rosie een prominente rol krijgen in het American Circus Theater. “We zijn ontzettend trots op deze dagelijkse productie, die we neerzetten in samenwerking met Aniba Entertainment”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Ik heb al een stukje mogen zien en ik ben enorm enthousiast. Het is een feelgood-show geworden voor het hele gezin. Toeschouwers vallen straks van de ene verbazing in de andere.”

 

Lees ook dit artikel: Ontdek slagharen

 

De afgelopen jaren moest veel entertainment noodgedwongen buiten plaatsvinden. “We zijn heel blij dat we een prachtige locatie als het American Circus Theater nu weer kunnen gebruiken zoals het bedoeld is”, aldus Storm. De nieuwe show bestaat uit spectaculaire acrobaten- en illusionistenacts. Zo is onder andere illusionist Alfredo Lorenzo van de partij. Bovendien wordt geknipoogd naar het geliefde westernthema waar het Overijsselse park groot mee is geworden.

De Western Circus Show is geschikt voor een internationaal publiek. Er wordt niet alleen Nederlands in gesproken, maar ook Duits. Naast de nieuwe voorstelling zorgt Slagharen deze zomer voor divers straatentertainment en meet-and-greets. Ook introduceert het park Wild West Goodbyes: gasten kunnen aan het einde van de dag meelopen met alle figuren die ze tijdens hun dagje uit hebben leren kennen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.