Dit is een leuk alternatief voor een vliegvakantie

Dit jaar toch met de auto op vakantie in plaats van met het vliegtuig? Breakzy Autovakanties geeft je inspiratie voor de mooiste bestemmingen in Europa en de fijnste accommodaties langs de snelweg.

Leuke stopplaatsen

Geen zin om te stoppen langs de snelweg waar iedereen stopt? Breakzy heeft leuke stopplaatsen langs de snelwegen in Europa in kaart gebracht. De populairste routes zijn voor je uitgestippeld, zo rijd jij gemakkelijk met de auto naar jouw vakantieadres. Aangezien de meeste routes meer dan 10 uur duren, heb je natuurlijk geen zin om dat in één stuk door te rijden.

 

 

Overnachten onderweg is handig voor de bestuurder en leuk voor het gezelschap. Zo ontdek je een andere omgeving en zit je de volgende dag binnen 10 minuten weer op de snelweg! Vandaar dat wij de fijnste overnachtingen langs populaire vakantieroutes voor je hebben verzameld.

 

 

Want dan begint jouw vakantie al vanaf het moment dat je thuis weggaat. Bekijk jouw route en vindt de accommodatie die bij je past, laat je vakantie met de auto beginnen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.