Dit is de makkelijkste manier om je op reis te beschermen tegen de zon

Zonbescherming is altijd belangrijk bij buitenactiviteiten. De zon wordt steeds feller en de UV stralen zijn niet goed voor een onbeschermde huid. Niet alleen op zonnige dagen, maar ook op bewolkte dagen is het belangrijk je huid te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. De juiste zonbescherming helpt huidverbranding en zonschade tegen te gaan en daarnaast ook rimpels en pigmentvlekken te voorkomen.

Sunday Brush

Schadelijke UV stralen zijn er elke dag

We weten het allemaal dat het belangrijk is, maar we doen het niet altijd, smeren met zonnecrème. Vaak vinden we het lastig, kunnen we onze handen niet wassen na het aanbrengen en krijgen we een vettig en plakkerig gezicht van de zonnecrème. Speciaal hiervoor werd Sunday Brush ontwikkeld.

 

 

Nieuwe manier van zonbescherming: zonnepoeder

Want nu is er een zonnepoeder van Sunday Brush op de markt die met SPF 50, bescherming biedt tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Het is een minerale zonbescherming met een 100% natuurlijke formule, die geen witte waas achterlaat en makkelijk kan worden aangebracht met de zelfdoserende borstel.

Even snel en makkelijk je zonnefactor bijwerken

Waar je ook bent, op een stedentrip, een dagje shoppen, zalig genietend van een terrasje, op vakantie, op de boot, of in de natuur. De Sunday Brush kan je makkelijk meenemen tijdens je buitenactiviteiten en zo kan je heel simpel je zonnefactor aanbrengen met de zelfdoserende brush, waar je ook bent.

Zo breng je de zonbescherming aan

Op de boot of in de bergen is de UV straling nog sterker dan gemiddeld, het water reflecteert de UV stralen en in de bergen door de hoogte, krijg je te maken met zeer sterke UV straling. Ook tijdens het wandelen, fietsen en shoppen is het noodzakelijk je goed te beschermen tegen de dagelijkse UV straling. Je krijgt vaak meer zon op je gezicht dan je denkt.

Handig op de boot

Hoe werkt een zonnepoeder met SPF?

Het zonnepoeder blijft op de huid liggen en vormt direct een beschermende laag met SPF 50, die de UV stralen blokkeert. Sunday Brush is speciaal bedoeld voor het gezicht, hals en en nek. Het is zeer geschikt voor de gevoelige huid en ook tijdens het sporten, want het zonnepoeder is als zeer waterbestendig getest.

Ook slim om mij je te hebben op het terras

Geschikt voor iedereen die niet van smeren houdt

De Sunday Brush neem je makkelijk mee in je tas, rugzak of handbagage, zodat je altijd even snel je zonnefactor kan bijwerken. Het is een lichtgewicht borstel die geschikt is voor zowel vrouwen, mannen (ook voor de kalende hoofdhuid) en zelfs kinderen, die vaak ook een hekel hebben aan smeren.

Enkele voordelen

  • 1. Hoge UVA en UVB bescherming
  • 2. 100% natuurlijke formule
  • 3. Makkelijk onderweg aan te brengen
  • 4. Handig zakformaat (travelsize)
  • 5. Geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen

Wil je meer weten over deze superhandige zonbescherming?

De Sunday Brush is online verkrijgbaar in de webshop van Sunday Brush voor 49,95 euro. Het zonnepoeder is verkrijgbaar in 4 kleuren, ze geven persoonlijk advies welke kleur het beste bij jouw huidtint past. www.sundaybrush.com

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.