Zomers frisse dagen en alpiene luxe

Ischgl in de zomer betekent rust en luxe. Hier nemen de mensen de tijd om nieuwe energie op te doen in de bergen, ver weg van de drukte en de hittegolven. Middenin de alpiene natuurwereld is het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal***** Superior een van Europa’s beste en meest exclusieve accommodaties voor wie wil genieten van de bergen.

Twee eigen gastronomische restaurants

Hotel Trofana verwent zijn gasten op het allerhoogste niveau met twee eigen gastronomische restaurants, door Gault Millau bekroond met 7 koksmutsjes, en een uitstekende Royal SPA met hideaways waar je privé kunt relaxen. Het prachtige tuin- en terrassenlandschap zorgt voor geluksgevoel in de openlucht. De kamers en suites hebben buitengewone afmetingen en zijn ingericht met edel, zorgvuldig gekozen design. Hotel Trofana Royal*****Superior biedt alpiene luxe van topklasse. Ingebed in een ongelooflijke berg- en natuurwereld creëert de eigenaarsfamilie von der Thannen samen met zijn uiterst professionele team een uniek podium waar genieten de hoofdrol speelt.

 

 

Voor de deur ligt een fascinerend gebied voor wandelaars, bergbeklimmers, mountainbikers, klimsport- en outdoorliefhebbers. Sportieve en culinaire evenementen voor iedereen maken de zomerdagen nog mooier. Topevenementen in 2022: 9 juli tot 17 september Culinaire Jacobsweg, 15 en 16 juli 2022 Silvretta Run, 3 tot 6 augustus 2022 Ischgl Ironbike, 20 augustus 2022 wandeltocht Silvretta Ferwall Marsch, 2 tot 3 september 2022 WK e-bike voor iedereen.

 

 

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.