Simpel, snel en lekker koken op de camping

Deze zomer kunnen we weer heerlijk vertoeven op de camping. De echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan.

In het Caravanity Camping kookboek vind jij de beste recepten en tips om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. De perfecte compagnon voor op vakantie!

De beste recepten

Femke Creemers verzamelde de beste recepten, geeft tips voor de handigste keukenattributen en ontneemt je ieder excuus om ‘s avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar. Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!

 

 

Eet smakelijk, enjoy your meal, guten Appetit, bon appétit, buen provecho, buon appetito! Bekijk het inkijkexemplaar.

 

 

Caravanity – Camping kookboek | Simpel, snel en lekker | Auteur: Femke Creemers | ISBN: 9789043924016 | Prijs: €20,- | Verschijnt op 31 mei 2022

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.