Oceania Cruises komt met kleinschalige en verdiepende tours

Oceania Cruises introduceert Go Green en Beyond Blueprints tours. Deze tours bieden een unieke kijk achter de schermen van duurzaam opererende lokale ondernemingen en iconische bouwwerken. Tevens maakt de maatschappij bekend meer Staterooms beschikbaar te stellen voor alleenreizenden.

Nieuwe Go Green en Beyond Blueprints-tours

Met meer dan 150 Go Green-tours om uit te kiezen over de hele wereld, komen reizigers in contact met bewoners en bedrijven die duurzaam ondernemen. Zo is er een bezoek aan een duurzame wijngaard in Almeria, ontdekken reizigers de fascinerende aspecten van hydrocultuur in de regenwouden van St. Kitts, maken ze kennis met milieubewuste kunst in Buenos Aires of proeven zij de enige rum ter wereld die CO2 neutraal is geproduceerd.

 

 

Minstens zo uniek zijn de Beyond Blueprints-tours die een zeldzame en diepgravende blik achter de schermen bij enkele van ‘s werelds meest iconische architecturale monumenten bieden, zoals de Koninklijke Bibliotheek en het aquarium The Blue Planet in Kopenhagen, het Equinor-kantoorgebouw, La Villa Mediterranée en MUCEM Marseille en het Munchmuseum in Oslo. De lijn presenteert in totaal 10 Beyond Blueprints-tours in Europa voor 2022 en naar verwachting worden later in het jaar nog meer wereldwijde bestemmingen onthuld.

 

 

Oceania Cruises vergroot het aanbod voor individuele reizigers met in totaal 56 hutten. Vier schepen zullen beschikken over 14 Solo Oceanview Staterooms, vanaf 25 september 2022 aan boord van Regatta, gevolgd door Nautica vanaf 26 september 2022 en Insignia en Sirena vanaf 1 oktober 2022. De hutten in rustgevende tinten, luxe meubilair en kunstwerken zijn het perfecte toevluchtsoord voor de individuele reiziger. Ze zijn centraal gelegen op dek 6 en bieden comfortabele ruimte om te ontspannen na overdag ‘s werelds fascinerendste bestemmingen te hebben verkend.

“Een belangrijke succesfactor van Oceania Cruises is dat we niet alleen luisteren naar feedback, maar er ook naar te handelen. Onze gasten en reispartners wilden meer opties voor individuele reizigers en een diverser reisaanbod, en we zijn verheugd deze te kunnen bieden”, aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

 

 

 

 

 

Comments are closed.