De Bazaar is 1e en 2e Paasdag een populaire bestemming

De Bazaar is traditioneel op beide Paasdagen gezellig druk en er is veel te beleven. Op beide Paasdagen speelt de Paashazen band vrolijke muziek op en rond de Boulevard. Met vier paashazen vermaakt de band iedereen, van jong tot oud. Bovendien delen we verspreid over beide dagen 100 kilo chocolade eitjes uit.

De Kuikenroute

Tijdens de Paasdagen kun je de speciale kuikenroute doen. Dit is een winkelroute langs tientallen winkels en kramen met aanbod voor baby’s en kleine kinderen en loopt sinds 1 april t/m 15 mei. Pakjes van biologische katoen en stoere kindermode, speelgoed, knutselspullen en traktaties zoals poffertjes kom je op de route tegen. Veel winkeliers hebben een Kuikenroute korting die tijdens de Pasen ook geldt: grote kortingen op cadeaupakketten, feestjurkjes, speelgoed èn poffertjes. Een flink aantal winkels uit de route heeft mooie aanbiedingen voor kinderen.

Kindermode:
Pakjes van biologische katoen voor de allerkleinsten en winkels met hippe, stoere en feestelijke kleding voor kleine kinderen.

Speelgoed:
Poppen, spellen, knutselspullen en echte elektrische kinderauto’s: er is speelgoed van drie euro tot driehonderd euro op de route.

Lekkers:
Snoepwinkels met candy en schepsnoep, een poffertjeskraam en een bijzondere winkel met zelfgemaakte cakelollies.

Hoge kortingen

Alle populaire nieuwe collecties zie je op De Bazaar terug in de vorm van Internet retouren. Artikelen die nog ongebruikt zijn, maar omdat ze net de verkeerde kleur hadden, te groot of te klein waren, weer zijn terug gestuurd. Nog inclusief fabrieksgarantie en tegen kortingen tot 70%. Er zijn grote aantallen retouren van tuinspullen, woninginrichting, witgoed, bruingoed en mode.

Even ertussenuit

De Bazaar is fijn om even de benen te strekken, maar ook om echt even wèg te zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de Oosterse Markt: vier hallen met traditionele en eigentijdse producten uit het Midden-Oosten en de grootste Versmarkt van Nederland. Ben je moe gewandeld, dan steek je door naar het Foodcourt in Hal 30, waar je kunt genieten van de Bazaar wereldkeuken. Van Amerikaanse burgers en gegrilde kip, via China, Afghanistan en Jemen: er is voor iedereen wat lekkers.

 

Lees ook dit artikel: Hoelang is een Chinees deel 2

 

Alles op een rij

Beide Paasdagen tussen 10:00 en 17:00 uur open. Grote kortingen op Internet retouren. Speciale route voor baby’s en kleine kinderen. Toegang gratis. Rolstoelvriendelijk. Hulphonden en kleine honden mogen aangelijnd mee.

 

 

Dit is De Bazaar in Beverwijk

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips.

 

 

 

 

 

Comments are closed.