RTL kampeert staat komende weken in het teken van Vacansoleil

De komende drie weken staat -RTL kampeert- in het teken van Vacansoleil. Vanaf zondag 20 maart besteedt het tv-programma op RTL4 aandacht aan de campings van Vacansoleil. “Wij willen de vakantiegangers inspireren om deze zomer een van onze campings te bezoeken”, aldus Jacky Lambert van Vacansoleil. “Dit programma helpt de kijkers bij de oriëntatie.”

Terug bij RTL 4

Vacansoleil is terug bij RTL 4 met een programma over kamperen. In drie afleveringen gaan presentatoren Jessica Mendels en Koert-Jan de Bruijn op pad en ontmoeten ze kampeerders op campings in Italië, Oostenrijk en Luxemburg. De drie uitzendingen zijn specials en gaan volledig over de mogelijkheden die Vacansoleil biedt met natuurlijk ook aandacht voor de omgeving van de campings.

Vacansoleil campings in Italië, Oostenrijk en Luxemburg

De 3 afleveringen gaan in op de verschillende accommodaties op campings in diverse regio’s in bijv. Oostenrijk die zijn te reserveren bij Vacansoleil. Zo is er aandacht voor het populaire glamping. Een vorm van kamperen met ‘alles erop en eraan’. Gasten verblijven bijvoorbeeld in een safaritent met luxe badkamer, uitgebreide keuken.

 

 

“Het is op dit moment een steeds populairdere accommodatie voor onze gasten. Vandaar dat we dit op steeds meer campings aanbieden”, zegt directielid van Vacansoleil Lambert. “Het televisieprogramma biedt de kijker de mogelijkheid zelf een kijkje te nemen.”

Periode van oriëntatie

Na het succes van Campinglife waar Vacansoleil 16 jaar aan meewerkte, is de marktleider in campingvakanties weer te zien bij RTL 4. Commercieel voorman Jacky Lambert geeft aan dat Vacansoleil graag marktleiderschap wil tonen. “We laten de mogelijkheden in belangrijke en populaire vakantielanden zien aan een grote en relevante doelgroep. Veel mensen zijn zich in deze periode aan het oriënteren op de aankomende zomervakantie. Dit programma helpt de kijker daarbij.”

 

 

RTL Kampeert wordt geproduceerd door Mediabroers in samenwerking met Laroo productions. De uitzendingen van ‘RTL kampeert’ over de Vacansoleil campings zijn te zien op zondag 20 maart, 27 maart en 3 april tussen 17.30 uur en 18:00 uur bij RTL 4. De afleveringen worden herhaald op zaterdag om 14.00 uur en zondag 09.00 uur.

Vacansoleil

Vacansoleil

 

 

 

 

 

Comments are closed.