Maak een winterspeurtocht door het park van Kidsproof kasteel Cannenburch

Voor de meeste mensen kan de lente niet vroeg genoeg beginnen maar team Cannenburch hoopt stiekem toch nog op vorst en een dik pak sneeuw in de voorjaarsvakantie. Mutsen op, sjaals om, handschoenen aan en op winterspeurtocht bij dit Kidsproof kasteel

Cannenburch Kidsproof 2022

Vanwege de beperkte openstelling in 2021 waren er geen 60 maar 35 inspecties nodig met gemiddeld een cijfer van 8 of hoger om de titel Kidsproof te behouden. De jonge inspecteurs kregen gesloten en open vragen over wat ze van het kasteel vonden en wat ze graag beter zouden zien.

 

 

Kasteel Cannenburch ontving bijna 50 inspecteurs t/m 12 jaar met een eindcijfer van een 8,6. Graag willen we onze jongste bezoekers dan ook bedanken voor deze prachtige beoordeling met een speciale winterspeurtocht tijdens de voorjaarsvakantie.

Winterspeurtocht door het kasteelpark

In de sneeuw of in de eerste lentezon: Huur een gevulde knapzak voor € 4,00 per kind en ga op ontdekkingstocht met het hele gezin door het park. De speurtocht is dagelijks verkrijgbaar van zaterdag 26 februari t/m zondag 6 maart tussen 13.00 -15.00 uur in de Landwinkel in het Bouwhuis (links naast het kasteel) en is geschikt voor kinderen binnen het basisonderwijs.

 

 

Tijdens de voorjaarvakantie is er nog veel meer te beleven bij Geldersch Landschap & Kasteelen. Kijk voor het hele programma op de site. Winterspeurtocht door het kasteelpark; zaterdag 26 februari t/m zondag 6 maart, 13.00 – 15.00 uur. Huur knapzak: € 4,00 per kind. Reserveren is niet nodig. Kasteel Cannenburch is t/m 31 maart gesloten.

 

 

 

 

 

Comments are closed.