Overnacht naast de houten achtbaan van Attractiepark Toverland

Op het parkeerterrein dat grenst aan de houten achtbaan Troy verrijst ook dit zomerseizoen het Pop-Up Summer Camp. Bezoekers kunnen op deze Toverland-camping blijven slapen in een knus ingerichte ToverTent of in hun eigen camper, caravan of tent. Het is vanaf nu mogelijk om een verblijf te boeken met aankomstdata tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september.

Een overnachting op de camping is inclusief toegang tot Toverland en unieke activiteiten buiten openingstijd van het attractiepark. Meer informatie is te vinden via toverland.com/overnachten.

Uniek activiteitenprogramma

Het Pop-Up Summer Camp biedt plek aan 100 ingerichte ToverTenten en staanplaatsen voor eigen caravans, campers en tenten. De camping is uitgerust met elektriciteit en centrale sanitaire voorzieningen. Entree tot Toverland is voor het gehele verblijf inbegrepen. In- en uitchecken kan bij een speciale receptie bij de winterentree van Toverland.

 

 

Deze entree is tevens de exclusieve in- en uitgang van het attractiepark voor verblijfsgasten. Wie volledig ontzorgd wil worden, kan bovendien bedlinnen en ontbijtboxen bijboeken.

 

 

Bezoekers dienen van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren via de website van Toverland. Voor abonnementhouders zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar. Zo is het mogelijk om een staanplaats vanaf € 30,- per nacht en een 2-persoons ToverTent vanaf € 52,50 per nacht te boeken (excl. opties en toeslagen). Aankomst en vertrek is mogelijk op geselecteerde data tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september 2022.

 

 

 

 

 

Comments are closed.