BARTS introduceert de Icy Sky collectie

BARTS introduceert de Icy Sky collectie die bestaat uit alle must-have accessoires voor echte de koude dagen. Een wandeling door een sprookjesachtig wit besneeuwd bos, schaatsen op de grachten of skiën in de Alpen; BARTS is ready voor dalende temperaturen.

Fashion & functionaliteit

De collectie laat zien dat het mogelijk is fashion en functionaliteit te combineren. Van luxe beanies gemaakt van alpaca wol en trendy faux fur handschoenen tot warme waterdichte handschoenen die perfect zijn voor het wintersport seizoen. De Icy Sky collectie heeft voor iedere gelegenheid het perfecte winter accessoire.

 

 

BARTS slaagt erin om een mix van innovatieve nieuwe stijlen met tijdloze klassiekers te ontwerpen en maakt daarmee een sterk statement dit seizoen. Het wordt een hele mooie winter. Laat de sneeuw maar komen want BARTS got you covered.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.