Ga met Swarovski op de latten

Het nieuwe Bejewel II Ski-jack van Dare 2b heeft een chique, mondaine uitstraling. De chevron-panels op de voor- en achterzijde zijn bezet met vele sprankelende Swarovski kristallen. Het sportieve ontwerp met elastische zijpanelen volgt soepel al je bewegingen zodat je stijlvol alle afdalingen kunt nemen. Het getailleerde damesjack is gemaakt van satijnzacht en stretchy Ared V02 10.000 stof.

De hippe winterjas is wind- en waterdicht en tevens erg goed ademend. Hij heeft een afneembare capuchon met een rand van imitatiebont. Je sluit de jas met een enkele ritssluiting met aan de binnenkant een stormflap. De linkermouw heeft een kleine zak voor je betaalpas. In de binnenzak met ritssluiting vind je een speciaal mediavak waar je je oordopjes doorheen kunt halen.

Glinsterende afwerking

De Bejewel II is voorzien van een afneembare sneeuwvanger om je extra te beschermen tegen alle weersomstandigheden en een eventuele duik in de sneeuw. De binnenmanchetten in de mouwen zijn elastisch en de voering heeft een glinsterende afwerking. De jas dankt zijn warmte aan de high warmth padding.

 

 

Het Dare 2b Bejewel II Ski-jack is verkrijgbaar in Black, White en Beetroot sportwinkels en webshops. De consumentenadviesprijs van de Bejewel II Ski-jack is € 350.

 

 

Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

 

 

 

 

 

Comments are closed.