Oostenrijk heft landelijke lockdown op

Oostenrijk heeft een harde maar doeltreffende maatregel genomen met de 20-dagen lockdown. Het aantal infecties was aanzienlijk verminderd. Dit betekent dat de landelijke lockdown zoals beloofd op 12/12/2021 kan eindigen.

Skiën in Stubai

Skiën in Stubai

Regionale verschillen

Bij de geleidelijke openingen wordt rekening gehouden met de regionaal uiteenlopende situatie. Toeristische reizen vóór Kerstmis zijn in sommige federale staten dus vroeger mogelijk dan in andere. Deze voorschriften zijn zorgvuldig en weloverwogen vastgesteld. Gasten en onze internationale partners kunnen zich daar nu op instellen. Met het plan voor een geleidelijke openstelling, de duidelijke veiligheidsregels en vooral met het hoge verantwoordelijkheidsgevoel van onze gastheren en gastvrouwen gaan we nu het winterseizoen in. Vanuit het huidige perspectief gaan wij ervan uit dat vanaf 20/12/2021 in heel Oostenrijk toeristenverkeer mogelijk zal zijn.

 

 

Neem contact op met Verkeersbureau Oostenrijk

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met Austria.info. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Oostenrijk ontvangen*

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.