Fonkelende lichtjes en de geur van chocolade bij World of Wine

Dat voor een kerstsfeer sneeuw noch kou nodig zijn, bewijst World of Wine met haar feestelijke kerstmarkt, die dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt. Van 30 november tot 6 januari kunnen gasten op het centrale plein een bruisend openluchtfestival meemaken met plaatselijke ambachtelijke producten, muzikaal entertainment en een vier meter hoge versierde kerstboom.

Terwijl volwassenen zich vermaken tijdens workshops over kerstwijn en chocola, genieten de jonge gasten tijdens het zelf maken van overheerlijke cake-pops en natuurlijk een bezoek van de Kerstman zelf! Vooraf of na afloop nodigen de zeven interactieve musea en de twaalf restaurants, bars en cafés van de World of Wine om nog even lekker te blijven hangen.

Adventsprogramma en sfeervolle start van het nieuwe jaar in World of Wine

Van 30 november tot 6 januari wordt het dagelijks van 15.00 tot 21.00 uur feest in bij World of Wine: tussen stalletjes met lokale ambachten en zoete hapjes en begeleid door een sfeervolle muzikale omlijsting, slenteren de bezoekers over het grote centrale plein en beleven ze de flair van de kerstmarkt op de zuidoever van de Douro met een weids uitzicht op de oude binnenstad van Porto. De vier meter hoge kerstboom maakt de sfeer compleet en laat iedereen aan de overkant van de stad zien: het is Kerst bij World of Wine.

 

 

Tijdens de kerstperiode kunnen volwassenen deelnemen aan workshops in de eigen wijnschool of het chocolademuseum. Er worden onder meer workshops aanboden die laten zien welke chocola en wijn de beste combinaties maken. Kinderen daarentegen kunnen zich uitleven in kleurrijke en chocolade cake-pop workshops en kunnen zich op meerdere dagen verheugen op een bezoek van de Kerstman.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.