Christmas pop-up cocktailbar ‘Miracle’ opent haar deuren

De meest uitbundige pop-up cocktailbar van Amsterdam – en ver daarbuiten – opent volgende week (coronaproof) in Boom Chicago. ‘Miracle’ brengt die typisch Amerikaanse kerstsfeer naar Europa. Denk aan massa’s kerstballen, cheesy muziek, dennentakken, glitters en twinkelende lampjes, lelijke truien en natuurlijk de perfecte feestcocktails in over-the-top themaglazen.

Opgetuigd in kerststijl

Bij Boom Chicago vier je dit jaar vijf weken lang kerst. Ook met de huidige krappe horeca-tijden, want we starten mooi op tijd met alle fun. Eindelijk inhalen wat we zo gemist hebben: een borrel met vrienden, een langverwachte familiereünie of een eindejaarsuitje met collega’s. Behalve de lekker hysterische kerstdecoraties, zijn ook de geserveerde cocktails helemaal opgetuigd in kerststijl. Miracle staat erom bekend bijzondere drankjes te serveren in opvallende mokken en glazen, zoals de SanTaRex.

 

 

Zo staat er een kruidige Christmapolitan op het menu, is de Jingle Balls Nog een spannende variatie op het advocaatje en kun je Naughty (met kaneel) en Nice (met peperkoekkruiden) whisky shots achterover tikken. Behalve de drankjes worden ook de mokken en glazen door Boom Chicago verkocht, dus het kerstfeest kan thuis gewoon verder gevierd worden. Of koop er eentje extra voor onder de boom, om aan je vriend/vriendin/vader/achternicht te geven.

Amsterdams wonder

Het is alweer het achtste jaar dat Miracle de kerstsfeer brengt in Amerikaanse bars en ver daarbuiten. Andrew Moskos, medeoprichter en artistiek directeur van Boom Chicago, over het openen van deze twinkelende kerstpop-up in Amsterdam: “Een goede vriend nam me in 2019 mee naar een Miracle bar in Los Angeles en ik was meteen verkocht. We hadden zoveel lol! Het was een hartverwarmende nacht en dat gevoel wilde ik naar Boom Chicago brengen. Door de pandemie stelde Kerstmis vorig jaar niet veel voor en daarom maken we er dit jaar een extra grote knaller van. De donkere dagen rond kerst zijn hét moment om mee te zingen met bekende – en soms gehate – klassiekers en te proosten op vriendschap, familie en samenzijn.”

Dagelijks geopend

Miracle is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur en in het weekend al vanaf 12:00 uur (ook met Kerst en Oud & Nieuw), bij Boom Chicago aan de Rozengracht 117 in Amsterdam. Zolang de huidige corona-maatregelen van kracht zijn, sluit de bar om 20:00 uur. Gratis en zonder ticket toegankelijk kun je spontaan langskomen, maar we adviseren om vooraf te reserveren zodat je verzekerd bent van een tafel/barkruk (t/m 3 december geen reserveringskosten).

 

 

Extra leuk wordt het op 4 december met de Ugly Sweater Party (inclusief prijzen voor de lelijkste exemplaren) en op 18 december met het thema Decorate Yourself. Ideaal als je altijd al je kerstballen, – slingers en -piek zelf hebt willen dragen.

Kan het feest je niet lang genoeg duren? Verleng de avond dan met een bezoek aan een van de komedieshows. Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn geen grap. Boom Chicago’s voorstellingen en Miracle bar vinden daarom plaats in lijn met de laatste COVID-19 richtlijnen en het RIVM-advies.

 

 

 

 

 

Comments are closed.