4x Tips voor een droomreis naar de Malediven

Een droomreis naar de Malediven. Dat is de droom van elk stel dat gaat trouwen. En ook een droomvakantie voor vele vakantiegangers die dagdromen over luxe en all-inclusive verwennerij. De Malediven zijn een eilandengroep in de Indische Oceaan op een aardig stukje vliegen vanaf België en Nederland. Maar die vliegtijd is het zeker waard want op de Malediven staat je een wonder te wachten. Azuurblauw helder water, eilandjes en vissen overal waar je kijkt. De Malediven zijn jouw droomplek voor die ene vakantie die je eens in je leven maakt. Met deze 4 tips wordt jouw Malediven trip een reis om nooit te vergeten.

Overnachten op de Malediven

Boek het perfecte hotel op de Malediven

Als je het over een perfect hotel hebt dan heb je het over een all-inclusive hotel op de Malediven. Een hotel waarbij jouw hotelkamer boven de zee drijft. Een suite die staat op palen in de zeebodem. Een kamer waarin je in slaapt valt van het ruisen van de zee en waarin je ‘s ochtends weer wakker wordt van de frisse zeebries. Een hotelkamer die uitkijkt biedt op het turquoise water waar de Malediven bekend om staan. Al deze zaken komen samen in jouw perfecte hotelkamer op de Malediven.
image:

Plan je activiteiten

Waar de meeste mensen denken aan een ontspannende vakantie op de Malediven is dit niet voor iedereen hetzelfde. Juist op de Malediven kun je ook een inspannende vakantie beleven. Op de atollen zijn tol van activiteiten te beleven. Van zeilen tot hardlopen en van yoga tot duiken. Stuk voor stuk activiteiten die een trip op de Malediven compleet maken. Tenslotte is elke dag op het strand liggen ook niet altijd leuk meer. En daarbij, het advies om in de hete middagzon te mijden geldt nog altijd. Het is beter voor je huid en voorkomt dat je ziek kunt worden. Zoek dus juist in de middag een activiteiten waarbij je de directe zon een beetje kunt mijden.

Weet je nog niet wat je wilt doen? Je touroperators kan je alles overtellen over de mogelijkheden voor jouw trip rekening houdend met het reisgezelschap. Dit zijn volgens ons de top 5 activiteiten voor een droomreis naar de Malediven:

  • Een Honeymoon Tour
  • Een Zeecruise met een groot schip
  • Een rondleiding met price chauffeur door Malé, de hoofdstad van de Malediven
  • Zwemmen met Manta’s in de zee
  • Je duik certificaat halen bij een gecertificeeerd PAID duikcentrum

Een privé eiland of een privé DJ?

Nagenoeg alles hoort tot de mogelijkheden op de Malediven. Elke avond losgaan op de meest opzwepende hits van bekende DJ’s? Dat kan op de Malediven. Verblijven in de perfecte suite met een privé strand? Ook dat is mogelijk op de Malediven. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze bestemming biedt de mogelijkheden. Uiteraard hangen er prijskaartjes aan deze mogelijkheden, maar zeg niet dat wij je niet de tips hebben gegeven.

 

 

Een privé eiland geeft je ook meer privacy bij je hotelkamer en tijdens het pootje baden en zwemmen. Handig als je van niet pottenkijkers houdt of gewoon een keer het gevoel wilt hebben dat de hele zee helemaal voor jou alleen is .

 

 

Ga je voor all-inclusive?

Als je in een privé suite verblijft op een eiland in de zee zal de dichtstbijzijnde supermarkt een behoorlijk stuk zwemmen zijn. Daarom adviseert Verkeersbureaus.info om altijd een all-inclusive vakantie naar de Malediven te boeken. Je hebt dan geen omkijken meer naar het eten. En ook is het drinken meestal inbegrepen of optioneel bij te boeken bij een een all-inclusive formule. Zo kom je niets te kort tijdens jouw Malediven droomreis. Ontbijt? Naar keuze op bed geserveerd in je hotelkamer op zee of je wandelt naar het restaurant met je partner voor de beste keus aan ontbijt. Zin in een lekker kopje koffie in de ochtend? Zet het met het koffieapparaat op je kamer of laat een vers gezette espresso op je kamer serveren. Voor de lunch en het diner geldt hetzelfde. De keuze zal reuze zijn op elk moment van de dag. Wellicht is tijdens COVID-19 tijd de keuze iets anders dan je normaal mag verwachten of wordt het eten voor je opgeschept tijdens een buffet. Maar dat de keuze overweldigend zal zijn dat staat buiten kijf op de Malediven.

 

 

 

 

 

Comments are closed.