Vakantiebeurs in januari 2022 rekent op veel interactie

Utrecht, 21 oktober 2021 – Gaat de Vakantiebeurs door? “Die vraag werd mij afgelopen tijd met regelmaat gesteld en die kunnen we met een volmondig JA beantwoorden”, zegt Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs. “We zien een enorme behoefte bij de consument om weer lekker over de beurs te kunnen lopen en inspiratie op te doen voor een geweldige vakantie.

Voor veel exposanten blijven het zware en onzekere tijden, daarom willen we juist nu in de samenwerking met onze vaste partners investeren. We hebben een zeer aantrekkelijk pakket met kortingen en flexibele voorwaarden samengesteld. We gaan samen hier doorheen komen. Misschien wordt deze 51e editie van de Vakantiebeurs een compactere editie dan we gewend zijn, maar daarom niet minder inspirerend en verleidelijk. We hebben er heel veel zin in!”

TravelCongress

Ook het TravelCongress vindt als vanouds plaats, op 11 januari 2022. Amoureus: “Juist nu is het belangrijk dat we als sector bij elkaar komen. Om te praten over het herstel van de branche, hoe we dat kunnen aanpakken en welke innovaties ons daarbij gaan helpen. We werken aan een ijzersterk programma met mooie sprekers, ook daar kijk ik erg naar uit.”

 

 

Voor exposanten die weer willen deelnemen, heeft de Vakantiebeurs de drempel om deel te nemen aanzienlijk verlaagd. “Corona is en blijft voorlopig nog een issue voor onze sector. En dat maakt dat sommige exposanten het nog spannend vinden. Maar zeker nu er meer en meer grenzen opengaan, is het extra belangrijk te laten zien dat je er nog bent. Onze bezoekers kunnen niet wachten om aanbieders te spreken, geïnspireerd te worden en op reis te gaan.

 

 

Dat zagen wij eerder ook bij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die buitengewoon succesvol was in de interactie. En ook wij, met ons hele team, kunnen niet wachten om in januari samen met jullie weer een fantastisch event neer te zetten. Een ervaring waarmee we de deur naar de wereld weer open zetten voor iedereen die op reis wil. Samen gaan we er weer een hele mooie beurs van maken.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.