De strafste Halloween in Bobbejaanland ooit gaat van start

Halloween start in Bobbejaanland. Met 5 spookhuizen, 5 scarezones en 5 nocturnes belooft deze halloweeneditie straffer dan ooit te worden. Gisteren brachten personeel en pers in avant-première een bezoek aan de nieuwe spookhuizen van dit jaar: Texas Butcher en CORP.

Exclusive geheime veiling

Bij aankomst werden de genodigden gerekruteerd om de Rabidi Porcus te komen bewonderen: een weerzinwekkend GMO-gemodificeerd beest dat op een exclusieve geheime veiling werd aangeboden. Wie de veiling overleefde, mocht langskomen voor een Vistor Tour bij Texas Butcher – bekend om z’n lekkere vleesspecialiteiten. En zo werd het startschot gegeven voor de strafste Halloween in Bobbejaanland ooit.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

“Met CORP. voegt Bobbejaanland een unieke beleving toe aan het indrukwekkende rijtje spookhuizen”, vertelt Peggy Verelst, commercieel directeur. “Het is een interactief schouwspel dat ongeveer 10 minuten duurt. Er werken 20 acteurs mee aan het spannende spektakel. De setting is eveneens heel bijzonder geworden. Van een krappe kooi tot grootse veilingzaal!” Bij het zien van Texas Butcher én zijn vrouw gaan je haren spontaan overeind staan,” luidt het dan weer bij pers en personeelsleden.

 

 

’t Plezantste land pakt dit seizoen uit met twee splinternieuwe spookhuizen: Texas Butcher en CORP. Daarnaast werd ook Bazaar Bizarre, het bestaande spookhuis waar creepy clowns je opwachten, stevig uitgebreid. Spookhuizen Yummy en Sonar nemen dit jaar opnieuw hun vaste locatie in.

Daarnaast verrast Bobbejaanland met Bansoeli Beats: een muzikale show waarbij de bevolking van Adventure Valley hun jungle beschermt tegen de snode plannen van ontdekkingsreiziger Nicholas Nicholson. Het muzikale spektakel in apenthema werd geschreven door Fabric Magic en is geschikt voor het hele gezin.

Ook voor de allerkleinsten

Als familiepark voorziet Bobbejaanland ook entertainment voor de kleinste bezoekers. Die kunnen meezingen en swingen met Bansoeli Beats en zich daarna amuseren met Ridder Muis en z’n vriendjes. Voor de jongste bezoekers die Halloween nog een beetje eng vinden, is er een anti-monster amulet. Wanneer ze die dragen, lopen de halloweengriezels van hen weg!

De halloweenperiode telt vijf nocturnes waarbij het park tot 21u ’s avonds openblijft. Er is dan uitgebreide animatie én een extra voorstelling van Bansoeli Beats. Wie langskomt op 30 en 31 oktober, geniet ‘s avonds van het indrukwekkend halloweenvuurwerk. Daarnaast is er tijdens elke nocturne een Epic Party waarbij bezoekers hun bezoek feestelijk afsluiten met deuntjes van verschillende top-DJs.

 

 

 

 

 

Comments are closed.