Laatste kans Artist Talks en rondleidingen op ARTZUID

De beeldenroute ARTZUID in Amsterdam Zuid trekt dagelijks veel belangstelling. De 70 kunstwerken op de Apollolaan, Minervalaan en de Zuidas zijn tot en met zondag 17 oktober gratis te bezoeken. Het is ook mogelijk tours te boeken onder leiding van kunsthistorici.

In het weekend van 8 – 10 oktober staan er nog drie Artist Talks op het programma. De Britse kunstenaar Marc Quinn geeft vrijdagmiddag 8 oktober om 14.00 uur in het Hilton hotel (Apollolaan) een toelichting op zijn project ‘100 Heads’. Tien van de 100 opvallende portretbustes van vluchtelingen maken deel uit van de beeldenroute.

 

 

Quinn bereisde meerdere wereldsteden om vluchtelingen te ontmoeten en hen een gezicht te geven. Twee van hen wonen in Amsterdam en vertellen hun verhaal tijdens de presentatie. Zaterdag 9 oktober vertelt Iris Le Rütte over haar werk en zondag 10 oktober sluit Anne Wenzel de Artists Talks af. Ontmoet deze kunstenaars beide dagen om 16.00 uur in het ARTZUID Informatiepaviljoen (hoek Minervalaan/Apollolaan).

 

 

Kijk voor meer informatie en tickets voor de Artist Talks en rondleidingen op www.artzuid.nl/webshop. Volg het ‘laatste kans’ nieuws via Facebook en Instagram.

 

 

 

 

 

Comments are closed.