Bosch eBike Systems presenteert innovaties voor 2022

Smart, verbonden, aanpasbaar én vooral: toekomstgericht; dit waren de kernwoorden die de nieuwe innovaties van Bosch eBike Systems perfect beschreven tijdens het Sneak Preview-event van 2021. In de spotlights stonden de perfect op elkaar afgestemde eBike Flow-app en de nieuwe generatie van het smart systeem, die samen de e-Bike mobiliteit van de toekomst vormgeven. Dit overzicht zet alle details nog eens voor je op een rijtje.

Volledig verbonden: Het smart systeem

Het smart systeem van Bosch eBike Systems, bestaande uit de eBike Flow-app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit, zorgt voor een individuele eBike-belevenis. De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige eBike-componenten met de digitale wereld en tilt zo het dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau.

 

 

Smart, toekomstgericht en aanpasbaar: de eBike Flow-app

Een e-bike die met zijn tijd meegaat en steeds weer imponeert met nieuwe functies? Wat een paar jaar geleden nog een verre toekomstvisie leek, wordt werkelijkheid met de eBike Flow-app en het smart systeem van Bosch eBike Systems. De eBike Flow-app is de centrale verbinding met de eBike, die in de toekomst via over-the-air-updates kan worden uitgebreid met nieuwe functies en extra digitale diensten.

 

 

Smarter eBiken in de toekomst

Door digitalisering wordt eBiking steeds comfortabeler, gemakkelijker en ook veiliger. Hierdoor komen rijplezier en beleving meer op de voorgrond te staan. Bosch eBike Systems zorgt met het smart systeem voor een unieke eBike-belevenis en schrijft het volgende hoofdstuk van toekomstige eBike-mobiliteit.

 

 

 

 

 

Comments are closed.