National Geographic presenteert 50 wereldplekken

Ben je toe aan wat avontuur? Of zoek je inspiratie voor je volgende onvergetelijke reis? Nationale Geographic presenteert Wereldplekken. In dit boek ontdek je de 50 meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen op aarde. Van afgelegen valleien, indrukwekkende woestijnen en adembenemende bergketens. Ervaar wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Wereldberoemde natuurfotografen

Dit boek bevat oogverblindende beelden van wereldberoemde natuurfotografen en toegankelijke, pakkende beschrijvingen en praktische reisinformatie. Van het Nahanni National Park in Canada tot de Skeleton Coast in Namibië: dit boek is een toegangspas tot ‘s werelds meest woeste en zeldzame bestemmingen. Laat je verbazen!

 

 

National Geographic – Wereldplekken | Ervaar de mooist en meest afgelegen plaatsen op aarde | ISBN: 9789021590080 | Prijs: €25,99 | Verschijnt op 2 november 2021

 

 

Wil je “50 wereldplekken” alvast inzien? Dat kan hier. Je kunt het boek ook vast vooruit bestellen op Bol.com.

 

 

 

 

 

Comments are closed.