HUP, we mogen weer!

Na een lange periode van beperkingen kunnen we ein-de-lijk weer volop gaan genieten! En wat is dan lekkerder om dat op een gezonde én actieve manier te doen. HUP in Mierlo is het sportiefste hotel van Nederland en zoekt graag het randje op. HUP is een all-in concept van beweging, fun, horeca en wellness.

Ideaal voor energieke koppels. Van zwemmen tot squashen en van bowlen tot dineren. HUP is gek op activiteiten, zolang het maar niet achter de geraniums is. Je vindt het hotel tussen verschillende fiets- en wandelroutes, midden in de Brabantse natuur. Dus zowel bij goed als slecht weer, inspanning of ontspanning, bij HUP logeer je jezelf weer helemaal fit.

Sport, relax, eat & play

Het all-in concept van HUP is voor iedereen die niet stil kan zitten, maar wel wil ontspannen. Met maar liefst 10.000 m2 aan indoor (sport)activiteiten is het hotel een ideale uitvalsbasis. Fitness op de nieuwste apparatuur, doe mee aan een groepsles, sla een tennis- of squashballetje en daag elkaar uit voor een potje darten.

 

 

Ook als je even he-le-maal niks wilt doen, maak je bij HUP je hoofd leeg. Met vier sauna’s, twee whirlpools, een stoombad en twee restaurants kun je uitgebreid relaxen en genieten. En vrijwel alle faciliteiten zitten bij de prijs ingegrepen. Inclusief de humor van het hotel en de energie van het personeel.

 

 

Naast de indoor activiteiten bij HUP is het hotel perfect gelegen voor mooie fiets- en wandelroutes. Het Brabantse landschap zit vol uitgestrekte weilanden, bospaden en pittoreske dorpjes. Voor als je weer eens wat anders wilt doen dan minigolfen en bowlen. En wie behoefte heeft aan een middag winkelen of cultuur snuiven, die duikt lekker Eindhoven in. HUP is je trouwe gids voor alle lokale hotspots, hippe restaurants en vintage winkels. HUP, genieten samen!

 

 

 

 

 

Comments are closed.