Emirates rolt speciale liveries uit ter gelegenheid van 50-jarig jubileum van de VAE

Emirates viert het 50-jarig jubileum van de VAE met de onthulling van speciale liveries op de Airbus A380’s en Boeing 777-300ER’s ter viering van het gouden jubileum van het land. De vliegtuigen worden versierd met een op maat gemaakt ‘United Arab Emirates 50’-ontwerp, ter aanduiding van de gouden verjaardag van de thuisbasis en hub van Emirates, de Verenigde Arabische Emiraten.

De speciale livreien tonen de kracht en veerkracht van de luchtvaartindustrie in de VAE, die de wereld verbindt en mensen, bedrijven en economieën samenbrengt.

Inspiratie uit een reis van 50 jaar

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman en Chief Executive, Emirates Airline & Group, over de livreien van het 50-jarig jubileum: “De toestellen met het Golden Jubilee-thema zijn geïnspireerd op de visie, vastberadenheid en passie van de grondleggers van de VAE en de ongelooflijke 50-jaar reis die deze natie al heeft mogen maken. Van de snelle vooruitgang om een van de meest verbonden landen ter wereld te worden, tot als een van de weinige landen een ruimtemissie lanceren.

Vluchten over het Emirates netwerk

Het eerste vliegtuig met de jubileumlivrei ‘United Arab Emirates 50’, A6EVG, maakte eerder deze week haar eerste debuutvlucht naar Frankfurt. In de loop van de volgende maand zullen meer vliegtuigen worden versierd met de speciale livrei.

De vloot van toestellen die de livreien van het 50-jarig jubileum dragen, zal breed over het Emirates netwerk vliegen en zal de komende weken onder meer Los Angeles, Londen, Washington DC, New York, München, Zürich en Parijs aandoen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.