Boutique Hotel Eleanor breidt uit met nieuwe kamers

Voor de meesten van ons ligt het charmante Middelburg niet naast de deur, maar dat maakt het nou juist zo’n perfecte getaway. Je bent er écht even helemaal uit. En een verblijf in Boutique Hotel Eleanor maakt het de trip naar Zeeland meer dan waard. Onlangs breidde het hotel uit met vijf nieuwe kamers, waardoor je nu kunt kiezen uit viertien unieke kamers en prachtige suites. Een bijzondere bestemming, want dit hotel biedt ook nog een culinaire brasserie én de absolute hotspot van de stad (en ver daarbuiten): cocktailbar Eleanor.

Hallo, Michelle Obama

De vijf extra kamers werden bijgebouwd in het afgelopen jaar, toen de horeca een tijd de deuren moest sluiten. De kans werd aangegrepen om een lang gedroomde wens te vervullen, namelijk uitbreiding van het hotelconcept. Het Boutique Hotel kreeg er extra kamers bij allemaal uniek ontworpen en ingericht. Denk aan mooie stoffen, weelderig behang met bloemenprints en volle kleuren. Authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse interieuritems worden gemixt tot een eclectisch design. Elke kamer beschikt over een comfortabele boxspring van Auping met fris wit linnen.

 

 

De open badkamers hebben ruime regendouches met heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites zijn voorzien van extra grote badkamers met ligbad. Ook is er een speciale familiekamer. Mooi detail: Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, zoals Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Op de hotelgangen herinneren portretten van deze wereldvrouwen je aan hun kracht en stijl.

Waanzinnige cocktailbar

Hopelijk inspireren ze je om je mooiste pak aan te trekken voor de avond. Want die zijn lang en heerlijk in Middelburg. Allereerst telt de stad maar liefst 4 theaters. Daarnaast ligt dit hotel in het bruisende uitgaansleven. Je kunt er je hart ophalen als je houdt van trendy tentjes en barretjes. Na een avondje theater en cafétjes hoppen, is het natuurlijk heerlijk om in cocktailbar Eleanor van de waanzinnige cocktails van Boaz te nippen. Deze barmanager en cocktailshaker verdiende zijn sporen bij toonaangevende horecabedrijven wereldwijd. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je duidelijk terug in de cocktailkaart. Bij diverse cocktailcompetities scoorde hij hoge punten en nu gaat hij de uitdaging aan bij Eleanor. Boaz wil graag de cocktailscène in Zeeland op de kaart zetten. Zijn favoriete cocktail? De Eleanor’s Aviation, gemaakt Gin, Maraschino likeur, crème de violette, citroensap en eiwit. En kies daarna voor de Eleanor Drop; een ijskoud geserveerd drankje met wodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember.

Signatuurgerechten van chef Xavier

Ook voor een mooie culinaire ervaring kan je terecht bij dit hotel. In de gelijknamige brasserie staat chef Xavier Aelterman klassieke wereldgerechten te koken, geserveerd met een lokale touch. Op de Josper grill wordt vooral gewerkt met verse streek en seizoen producten.

 

 

Signatuurgerechten van chef Xavier zijn onder andere het Zeeuws Weiderund, het puurste en lekkerste rundvlees uit Zeeland en wekelijks variërende visgerechten. En het traditionele ‘Pannetje Zeeuwse Mosselen’ gekookt in witte wijn met seizoensgroenten. Kortom; voor een volledig verzorgd luxe-avontuur in Middelburg hoef je alleen maar in die auto te stappen. Een zucht later sta je uit te waaien op het strand van Zeeland. En daarna laat je je neerploffen op dat heerlijke Auping bed.

 

 

 

 

 

Comments are closed.