Ouwehands Dierenpark staat deze zomer in het teken van ‘Celebrate Life’

Ouwehands Dierenpark wil iedereen enthousiasmeren om er weer op uit te gaan en samen met familie of vrienden al het moois van het leven te vieren. Daarom staat Ouwehands Dierenpark van 17 juli t/m 29 augustus 2021 in het teken van ‘Celebrate Life’.

‘Celebrate life’

Tijdens je bezoek kun je genieten van de kleurrijke natuur, de feestelijk sfeer in het park, de jonge dieren, onbeperkt speelplezier, heerlijke zomerse horeca-specials en verrassend pop-up entertainment! Om zoveel mogelijk mensen van een veilig en verantwoord dagje uit te laten genieten, verruimt het dierenpark haar openingstijden van 09.30 uur tot 19.00 uur.

 

 

We kunnen er weer samen op uit. Maar er is meer te vieren in Ouwehands Dierenpark. Reuzenpandajong Fan Xing is alweer een jaar oud en leeft zich uit. Er zijn jonge dieren zoals ringstaartmaki’s, zwijntjes en rendieren geboren. Daarnaast begint een groep bonobo’s een nieuw leven in een splinternieuw verblijf en worden drie getraumatiseerde beren eind van de zomer opgevangen in Het Berenbos waar zij weer een onbezorgd leven kunnen gaan leiden.

 

 

De zon schijnt en de horecaterrassen zijn geopend. Geniet van heerlijke cocktails en de meest kleurrijke lekkernijen. Kinderen kunnen onbeperkt de beest uithangen op het springkussen van de Maki Lounge of in de speeljungle RavotAapia. Beleef verrassend pop-up entertainment tijdens jouw bezoek aan Ouwehands Dierenpark.

Een veilig en verantwoord dagje uit

Voor dierentuinen geldt op dit moment nog steeds de maatregel van beperkte bezoekersaantallen, online reserveren en spreiding van bezoekers middels tijdsloten om daarmee een veilig en verantwoord dagje uit te waarborgen. Door het verruimen van de openingstijden kan beter tegemoet gekomen worden aan de grote vraag, binnen de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om na het middagslaapje van de kinderen of na het heetst van de dag nog een bezoek aan het dierenpark te brengen en voldoende tijd te hebben om alle dieren te kunnen bewonderen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.