Auspit heeft alles voor het echte vakantiegevoel

Met de Auspit BBQs en accessoires voor Camado’s en kogel bbq’s wordt iedere lange zomeravond in je eigen tuin, op de camping, aan het strandje of waar dan ook, een avond met het echte vakantiegevoel. Maak je van je BBQ een groot en smaakvol vakantiefeest samen met Auspit, de Australische manier van barbecueën.

Het Vakantiegevoel

Het vakantie gevoel van Auspit is de eenvoud van rond een kampvuur zitten aan het einde van de dag met goed eten, goede vrienden en een goed gesprek. Dit gevoel overtreft bijna ieder dagelijks probleem. Of er nu een pandemie of een economische crisis is, Auspit leidt je even niet af waar het nu om draait, slow food.

 

 

Je Auspit zorgt voor een goddelijke maaltijd en neemt de zorgen en het werk uit handen. Jij hoeft alleen maar gade te slaan hoe jouw creatie langzaam gaart en krokant wordt tot de perfecte maaltijd terwijl je geniet van het leven! En een lekker drankje.

Lange Zomeravonden

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.