Run op PCR tests met internationaal reiscertificaat na versoepeld reisadvies

Nu er vanaf 15 mei geen negatief reisadvies meer zal zijn willen Nederlands massaal op reis. Boekingen bij touroperators, airlines en PCR test instellingen lopen hard.


Er wordt de komende weken een grote drukt verwacht om mensen te voorzien van een test met een internationaal erkend reiscertificaat. Met een spoedtest is de uitslag dezelfde dag nog binnen.

 

 

Grote vraag na persconferentie van Rutte&Co

Toen de persconferentie van dinsdag 11 mei om 19:30 was afgelopen begon het storm te lopen met boekingen bij zowel PCR testers als bij touroperators en airlines. Zeker op het moment dat demissionair minister Hugo de Jonge aankondigde dat er vanaf 15 mei 2021 een versoepeling komt. Mensen willen er zeker van zijn dat ze nog een vakantieplekje krijgen voor hun vakantie na 15 mei 2021. En ook een PCR test boeking kunnen bemachtigen. Een PCR test die nog bijna altijd wordt verwacht door de bestemming om te worden toegelaten tot het land

 

 

Ook vakantie airline Transavia meldt dat zij klaar staat om haar netwerk steeds verder uit te breiden in Europa zodat vliegen naar steeds meer bestemmingen mogelijk is. Zeker als vluchten naar populaire bestemmingen zoals de Griekse eilanden en Portugal “vol” dreigen te raken kan Transavia meer toestellen en crew inzetten en zo de capaciteit uitbreiden.

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.