Kijk 1 mei gratis naar de livestream vanaf het gorilla-eiland in Apenheul

Op zaterdag 1 mei organiseren we een gratis livestream vanaf het gorilla-eiland in Apenheul! Vanuit je eigen huiskamer genieten van een live gorillavoederpresentatie? En bij de bekendmaking van de naam van de gorillababy zijn? Het kan op 1 mei!

Wil jij ook de livestream bijwonen? Schrijf je dan vóór vrijdag 30 april in zodat jij de exclusieve link voor de livestream ontvangt.

Bekijk de livestream Apenheul op 1 mei 2021

Vul je email adres in en schrijf je daarna in voor de gratis livestream van Apenheul op zaterdag 1 mei 201 vanaf 12:00

"*" geeft vereiste velden aan

Eind februari werd voor de 50e keer een gorilla geboren in Apenheul. Dit is niet alleen bijzonder omdat het apenpark dit jaar 50 jaar bestaat maar ook omdat dit de eerste nakomeling is van zilverrug Bao Bao. Het gaat goed met moeder Gyasi en de baby.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.