Nog 1 jaar tot de Floriade Expo 2022

Nog 1 jaar en dan is het zover: de opening van Floriade Expo 2022. Dan kan iedereen genieten van groen op de wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar plaatsvindt. Tijd voor een voorproefje!

10 jaar

Eens in de 10 jaar komt iedereen met een groen hart bijeen. Om samen te proeven, ruiken en genieten van groen. Dan openen we de poorten van de wereldtuinbouwtentoonstelling.

Eens in de 10 jaar ervaren we hoe groen ons gezonder, energieker en gelukkiger maakt. Hoe het onze steden leefbaarder maakt. Dat groen de toekomst heeft.

 

 

Eens in de 10 jaar, is één jaar wachten. Dan opent Floriade Expo 2022. neem een kijkje achter de schermen. Ontdek hoe Floriade verrijst. We verwelkomen je graag voor een uniek inkijkje in dit gigantische groene project.

 

 

 

 

 

Comments are closed.