Thalys biedt reizigers meer flexibiliteit

Thalys biedt reizigers meer flexibiliteit tijdens de pandemie. Tot en met 30 augustus 2021 zijn alle Thalys-tickets om te boeken tot en met de dag van vertrek.

De regeling geldt voor het volledige ticketaanbod van Thalys. Mensen die willen reizen, kunnen met een gerust hart een ticket reserveren: de datum van het ticket kan worden gewijzigd tot en met de dag van vertrek.

Flexibiliteit

“Reizigers hebben momenteel behoefte aan flexibiliteit en willen gerustgesteld worden bij het plannen van een reis. Om hieraan te voldoen hebben we onze voorwaarden aangepast om op die manier het volledige aanbod flexibel te maken. Reizigers kunnen dus met een gerust hart tickets reserveren en reisdata aanpassen indien dat nodig is”, aldus Bruno Dierickx, Marketing en Sales Director van Thalys.

 

 

Praktische info

Boekingsdatum: tot en met 30 augustus 2021.
Verkoopvoorwaarden: aanbod geldig op alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, waaronder thalys.com, de Thalys-app en in reisbureaus.

Prijsvoorwaarden

Standaardtarieven (inclusief Youth, Kid en Senior, Comfort) zijn kosteloos te wijzigen tot de vertrektijd die op het ticket staat aangegeven voor elke reservering gemaakt tot en met 30 augustus.

 

 

De tarieven Standard mini, Comfort mini, Premium mini, Jeune mini, Mini groupe, Comfort deal en Weekend Comfort-tarieven die niet te wijzigen waren, zijn te wijzigen tegen een vergoeding van 5 euro per ticket, tot het op het ticket aangegeven vertrektijdstip. Ticket voor elke reservering tot en met 30 augustus.
Details van onze prijzen zijn terug te vinden op de site.

Versterkte sanitaire maatregelen aan boord van de Thalys treinen

De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze reizigers en medewerkers staan ​​centraal bij Thalys. Gedurende deze ongekende crisis en voor de gedeeltelijke heropstart van onze activiteiten, implementeren we strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Ze gelden in alle treinen, tijdens elke reis en voor alle bestemmingen:

  • Een maximale bescherming door het verplicht dragen van een mondmasker;
  • Een versterkte hygiëne met regelmatige reiniging van onze treinen;
  • Het mobiliseren van al onze medewerkers om onze reizigers zo goed mogelijk bij te staan en beschermen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.