Ryanair lanceert COVID-19 certificaat wallet

Ryanair heeft een nieuwe Covid-19 Travel Wallet gelanceerd die alleen beschikbaar is in de Ryanair-app. Klanten kunnen nu hun negatieve PCR-tests, hun Covid-vaccinatiecertificaten en andere Covid-documenten uploaden die mogelijk nodig zijn voor reizen in de EU deze zomer.

De succesvolle uitrol van Covid-vaccins zal de terugkeer van vakantiereizen in de EU in de zomer van 2021 betekenen en de Ryanair Covid-certificaatportefeuille zal het EU-vliegreizen deze zomer zo naadloos mogelijk maken voor klanten.

Ryanair heeft er alle vertrouwen in dat het EU-uitrolprogramma voor vaccins de huidige EU-reisbeperkingen op tijd voor de schoolvakanties (juni tot sept.) Zal opheffen, en in de tussentijd kunnen klanten gebruikmaken van Ryanair’s C-19 Wallet, die alle Covid reisdocumenten op één locatie waardoor het gemakkelijk is om op de reisdag op luchthavens te presenteren.

 

 

Aangezien EU-regeringen deze zomer geen vaccinpaspoort hebben, is Ryanair er zich van bewust dat bepaalde EU-landen aanvullende Covid-reisdocumenten nodig kunnen hebben en de nieuwe C-19 Travel Wallet van Ryanair zorgt ervoor dat passagiers al hun Covid-19-reisdocumenten kunnen bewaren. en veilig op één plek om op luchthavens te presenteren tijdens hun volgende vakantie.

Dara Brady, directeur marketing van Ryanair, zegt:

“We zijn erg verheugd deze Ryanair C-19 Travel Wallet te lanceren terwijl we ons voorbereiden op de terugkeer van gezinsvakanties in de zomer ’21. Veel Ryanair-klanten zullen voor het eerst in meer dan een jaar op vakantie gaan, waarbij ze zich houden aan nieuwe reisrichtlijnen en met deze C-19 Travel Wallet kunnen klanten al hun Covid-documenten, zoals PCR-testresultaten, passagierslocatorformulieren en vaccincertificaten in één opslaan. locatie zonder gedoe of papierwerk om u zorgen over te maken.

 

Lees ook dit artikel: Mer over Ryanair

 

De schema’s van Ryanair voor zomer 2021 zijn al in de uitverkoop – onder voorbehoud van veranderende reisbeperkingen van de overheid – en we zijn van mening dat zodra de risicovolle / bejaarde bevolking van Europa tegen eind mei of juni is gevaccineerd, de reisbeperkingen zullen worden versoepeld en vliegreizen zullen worden ervaren. een herstel van de opgekropte vraag van klanten, waardoor Europese gezinnen deze zomer opnieuw zullen reizen voor welverdiende zomervakanties naar de stranden van Spanje, Italië, Portugal en Griekenland. We kijken ernaar uit om onze klanten en hun families weer aan boord te verwelkomen in de zomer van 2021. “

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.