Alle Trekkershutten staan op deze vernieuwde overzichtskaart

De Trekkershuttenkaart 2021 is uit. Laat de voorpret alvast beginnen terwijl je aan tafel jouw vakantieroute op de kaart uitstippelt! En hoe handig de mobiele telefoon ook is, met een papieren overzichtskaart op zak weet je zeker dat je onderweg altijd een Trekkershut kunt vinden.

Te koop

Op de Trekkershuttenkaart 2021 staan alle actuele locaties met erkende Trekkershutten in de Benelux en in de Duitse Eifel. De overzichtskaart is te koop op de website en in een aantal (reis)boekwinkels.

 

 

Voor mensen die houden van buiten zijn, is een Trekkershut ideaal: je hebt je eigen huisje voor twee tot zes personen midden in de natuur, op een camping of een landgoed. Aankomen op het terrein en direct genieten: lekker eten aan de picknicktafel voor je hut of een boekje lezen in de zon.

 

 

Er is een grote diversiteit aan Trekkershutten:. Aan zee, midden in de wei of op de dijk staan steeds meer Trekkershutten met een bijzonder design, met comfortabele bedden en soms zelfs met een douche. In aanvulling op de kaart kun je op de site steeds meer Trekkershutten direct online boeken.

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.