Linnaeushof is klaar voor de start!

De voorbereidingen zijn in volle gang om de buitenspeeltuin van Linnaeushof klaar te maken voor een nieuw speelseizoen. Linnaeushof hoopt haar deuren te mogen openen op 31 maart 2021 na groen licht van het kabinet.

Mooi voorjaarsweer

Door het mooie voorjaar weer neemt de behoefte toe om naar buiten te gaan, wat nu vaker resulteert in overbelaste natuurgebieden en parken. Linnaeushof kan met het openen van haar deuren perspectief bieden voor gezinnen door op een veilige, gecontroleerde manier een dagje uit te gaan. Vorig jaar heeft de grootste speeltuin van Europa met aangepaste bezoekersaantallen en online kaartverkoop een groot aantal gezinnen toch kunnen verwelkomen om te ontspannen.

 

 

Linnaeushof denkt op deze manier een regionale bijdrage te kunnen leveren en is daarom alvast gestart met de voorbereidingen. De bomen worden gesnoeid, het gras gemaaid, de speeltoestellen en attracties klaargemaakt en er is overleg met de Veiligheidsregio en Gemeente Bloemendaal.

 

 

Met voldoende afstand, heldere informatievoorziening en extra hygiëne maatregelen staat Linnaeushof te popelen om gezinnen te verwelkomen voor een onbezorgde dag spelen in de buitenlucht.

 

 

 

 

 

Comments are closed.