Geniet volgend jaar van de rust, ruimte en van elkaar op wintersport met Huttopia

Wie zowel houdt van de besneeuwde bergen, natuur en wintersport zit er volgende winter goed bij Huttopia. Vaak vanaf medio december openen de Huttopia-locaties in de Franse Alpen hun deuren voor de wintersporter. Omgeven door de besneeuwde bergtoppen liggen de houten chalets in een prachtig, natuurlijk terrein. Geniet van de rust, het landschap en elkaar, met uitstekende wintersportgebieden binnen handbereik. Dat is het ultieme wintergevoel.

De houten chalets van Huttopia hebben alles om je in de juiste winterstemming te brengen. Een gezellige houtkachel in de woonkamer, een overdekt terras, veel vrije ruimte rondom het chalet, volop wandelmogelijkheden, en dat midden in de natuur. Je hoeft geen skiër te zijn om van de wintersfeer te genieten!

In het hart van de Savoie

Met een gratis shuttle service naar het bekende skiresort Courchevel is Huttopia Bozel en Vanoise een ideale keuze voor eenieder die graag verblijft in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd houdt van uitgestrekte wintersport mogelijkheden. Dat vind je in Les-Trois Vallées, een van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld met plaatsen als Meribel, Courchevel en Val Thorens. Huttopia Bozel-en-Vanoise is ruim opgezet op 4 ha in de ongerepte natuur en is geopend tot 5 april 2021, mocht je dit jaar alweer kunnen reizen.

 

 

Tijdens een verblijf in Huttopia Bozel en Vanoise krijg je korting op je entree voor wellness en zwembad van ‘Aquamotion Center’ in Courchevel. Daarnaast zijn er diverse winteractiviteiten als sneeuwschoenwandelen of crosscountry skiën in Bozel en Vanoise of in Courchevel. Of bezoek het traditionele dorp Champagny le Haut voor hondenslee tochten, ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen, fat biken of zelfs pony rijden in de sneeuw.

 

 

Chalets en wintercamping

De chalets van Huttopia Bourg-St.-Maurice – Les Arcs liggen op 810 m hoogte vlakbij het skigebied Paradiski en bestaat uit de gebieden van La Plagne en Les Arcs, die met elkaar zijn verbonden. De prachtige streek Haute Tarentaise ligt in het hart van de Franse Alpen en heeft alles wat een liefhebber van natuur, bergen en wintersport zoekt. Skiën, langlaufen, wandelen, ongerepte natuur en imponerende bergtoppen.

Huttopia chalet in Bourg St Maurice

Huttopia Bourg-St.-Maurice heeft ook een wintercamping met speciale faciliteiten en standplaatsen voor de kampeerder met caravan of camper. Gasten krijgen korting op hun skipas en gebruik maken van de busverbindingen naar Les Arcs of La Rosière. Er is zelfs een gratis shuttle naar de Arc-En-Ciel, die rechtstreeks verbindt met het skigebied van Arcs 1600.

Tevens biedt Huttopia Bourg-St.-Maurice in de winter tal van activiteiten aan zoals sneeuwschoenwandeltochten, slee wedstrijdjes en crosscountry ski tours maar ook ontspanning in het zwembad, spa en wellness van ‘Espace aqualudique’ in Les Arcs.

Camping Huttopia Bourg St Maurice

Geniet van de winterzon in een sneeuwrijk landschap bij Huttopia Bourg-St-Maurice.

 

 

 

 

 

Comments are closed.