Reisbranche organiseert een Online Reisbeurs

De winterperiode is normaliter hét hoogseizoen voor de reisbranche als het gaat om het boeken van reizen. Om reizigers tegemoet te komen en met het oog op de toekomst, slaan diverse reisbedrijven de handen ineen en organiseren zij de Online Reisbeurs op zondag 7 maart 2021. De reisbranche toont hiermee een creatieve oplossing om vanuit huis de wereld te ontdekken en inspiratie op te doen nu dit fysiek nog niet mogelijk is.

Samenwerking

De Online Reisbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met reisbedrijven als Riksja Travel, KLM, Goboony, Campspace, diverse reisportals als Reisjunk en Columbus Magazine en verschillende verkeersbureaus. Daarbij wil de branche een positieve blik voorwaarts geven en veerkracht tonen. “In gewone jaren worden er rond deze tijd veel reisbeurzen georganiseerd. Behalve dit jaar. We hebben nu met elkaar een oplossing gevonden, want ook thuis kun je je volop laten inspireren.

 

 

We organiseren de beurs helemaal digitaal, maar met het gevoel van de Vakantiebeurs waarbij je van hal naar hal kunt struinen voor reisinspiratie. We zijn er trots op dat we op deze manier gezamenlijk toch een mooi event kunnen neerzetten”, aldus Fenny Koppen, CEO Riksja Travel.

 

 

Het online evenement is geheel gratis en reisliefhebbers kunnen deelnemen aan verschillende interactieve sessies met reisspecialisten zowel binnen als buiten Europa. Er zijn landenpresentaties te volgen voor meer dan 50 landen en er kan een-op-een contact gelegd worden met tientallen bestemmingsexperts om vragen te stellen over mogelijke vakantieplannen. Daarnaast zijn er workshops te volgen en er is zelfs een bezoekje aan een online foodmarkt mogelijk.

De kaartjes voor de Online Reisbeurs zijn gratis en kunnen hier worden gereserveerd.

 

 

 

 

 

Comments are closed.