Dit is pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens

Vlak achter de duinen, op een bijzonder plekje van Camping de Lakens, verschijnt van 23 april t/m 25 juni Pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens. Leer samen met het hele gezin surfen, overnacht in een luxe ingerichte tent en geniet van de natuur en activiteiten op één van de mooiste plekken in Nederland.

Volledig tot rust komen of juist een actieve vakantie? Op Beachcamp de Lakens heb je alle keuze. Je kunt er deelnemen aan dagelijkse yoga sessies, opwarmen in de sauna & hottub, genieten van een optreden van een singer-songwriter of een filmpje kijken op het grote cinema scherm. Lekker met vrienden of met het hele gezin. Want ook kinderen vermaken zich hier uren met spelen in de avontuurlijke speeltuin, surflessen, beachvolleyballen en pingpongen.

 

 

Voor de jongste kinderen is er dagelijks animatie en kinderopvang. Zo kunnen ouders samen even een paar golven pakken of relaxed een boekje lezen.

 

Lees ook dit artikel: Ontspannen op Camping de Lakens

 

Op Beachcamp de Lakens staan sfeervol ingerichte tenten klaar voor 2, 4 of 6 personen. Naast de vele activiteiten, de wellness faciliteiten, het gebruik van materialen en de deelname aan lessen, zijn ook de diners inclusief. Wil je ook overnachten in pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens? Reserveer dan snel.

 

 

 

 

 

Comments are closed.